Jolanda Beuving

Met een indrukwekkende fitnesscarrière achter de rug kun je Jolanda Beuving wel een echte expert noemen! Vanaf nu houdt ze je op de hoogte van de laatste trends, nieuws, voeding en leuke trainingsoefeningen op Sport in Holland. Je kunt haar zelf ook vragen stellen.

Wie is Jolanda?
Ze is in 2000 Nederlands Kampioen geworden in de fitness. Daarop volgde in 2004 de titels Miss Universe, Miss Universe met de duo’s (met partner Yorick Bakker), Wereld Kampioen en Overall winnares (Miss World). In deze tijd heeft Jolanda erg veel geleerd over trainen, voeding, kleding, etc..

En nu?
Op dit moment is ze bondscoach van alle fitnessdames en schrijft ze voor veel bekende fitnessbladen zoals Muscle Mag NL. Daarnaast heeft ze een eigen sportschool, Beuving Sport, geeft ze catwalk trainingen en heeft ze haar eigen boekingsbureau voor fitnessmodellen genaamd Fitness Models.

Op dit moment probeert ze fitness vanuit een andere hoek, namelijk meer de cardio en plyometrische training, lichtere trainingsvormen en de kettlebells om op alle fronten te kunnen meepraten!

Dankzij Jolanda ben je op Sport in Holland altijd op de hoogte van al het laatste nieuws over fitness! Heb je toch nog een vraag? Stuur dan een mail naar Jolanda en misschien zie je jouw vraag wel terug op de website!


Artikelen van Jolanda Beuving