Wandeltips

21-07-2011   Redactie SIH   Rubriek: Sport

De zomer is de perfecte tijd om je wandelschoenen aan te trekken. Een goede voorbereiding is hierbij het halve werk. Daarom wat tips! 

Lees verder ›

Figurerunning

18-07-2011   Jolanda Beuving   Rubriek: Sport

Iedereen houdt van buiten spelen of heerlijk hardlopen met uiteindelijk een doel. Figurerunning is een nieuwe sport die je uitdaagt om creatief te zijn!

Lees verder ›

Bokkesprongen maken, een echte kunst

20-04-2011   Jolanda Beuving   Rubriek: Sport

Het is al een grote trend in Duitsland en Spanje, dus nu kan Nederland niet achterblijven! Met Powerbocking kun je gemakkelijker grote afstanden maken dankzij verende stelten. Voor urban sporters is bocking ook een manier om acrobatische toeren in de stad uit te voeren.

Lees verder ›

 

Help, ik heb pijn aan mijn enkel!

27-09-2010     1 reactie   Rubriek: Gezondheid

Help! Je bent door je enkel gegaan! Wat moet je doen? Enkelblessures zijn de meest voorkomende sportblessures. Je kan je enkel breken of letsel oplopen aan de enkelbanden of pezen.

Lees verder ›

Je sportschool mee op vakantie

28-07-2010   Duco Bauwens   Rubriek: Gezondheid

Wat is er lekkerder dan een heerlijke vakantie met zon, zee en strand? Overdag lekker luieren bij het zwembad of op het strand en ’s avonds uit eten. Dat is het leven.  Gewoon even niets doen en flink consumeren.

Lees verder ›

Gevaar voor de buitensporter: eikenprocessierups

16-07-2010   Redactie SIH   Rubriek: Gezondheid

Het is op dit moment DE periode om buiten te sporten! Toch kunnen er buiten ook gevaren op de loer liggen waar je misschien helemaal niet aan denkt. Zoals de eikenprocessierups.  

Lees verder ›